Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇESİNDE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI   
SAMSAT İLÇESİNDE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.

 

Atatürk'ü Anma programı, Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk büstüne, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Samsat Belediye Başkan Vekili Ömer Yakaryılmaz'ın çelenk koymaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Saat 09:05’ten 09:07’ye kadar araçlar oldukları yerde klakson ve sirenlerini çaldılar. 

 

Daha sonra protokol üyeleri Yarımbağ köyünde giderek Yarımbağ İlk ve Ortaokulu'nun hazırlamış oldukları programa katıldılar. Buradaki program Sınıf Öğretmeni Zeynep Acar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler şiirler okudular. Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirilerek, yerli ve yabancı misyon sahibi kişilerin Atatürk hakkındaki veciz sözleri okundu.

 

Sahnede mumlar ile oluşturulan ay ve yıldız ve etrafında oynanan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Ataş'ın Son Balo Zeybek oyunu ile ikiz kardeşler Ayşe ve Büşra Açıkalın'ın Kasım Rüzgarları şiirini okumaları ilgi ile izlendi.

 

Kaymakam Kürşat Atak, itina ile hazırlanmış programdan dolayı Okul Müdürü Hanifi Yıldırım, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Kasım 2016 11:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri