Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHARREM AYI NEDENİYLE AŞURE GÜNÜ DEZENLENDİ   
MUHARREM AYI NEDENİYLE AŞURE GÜNÜ DEZENLENDİ

Samsat Kaymakamlığı tarafından  Muharrem ayı nedeniyle aşure programı düzenledi.

 

Samsat Merkez İlkokulu önündeki meydanda düzenlenen programa Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş çalışanları, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile birlikte vatandaşlara aşure dağıtan Kaymakam Kürşad Atak, aşurenin birlik ve beraberliği temsil ettiğini, evdeki bütün nimetlerin bir araya gelerek oluşturuldukları leziz bir tatlı olduğunu ifade etti.

 

 Kaymakam Atak, "Aşure çeşitli nimetlerden oluşup tatlı oluyor. Ülkemiz ise çeşitli etnik veya kültürel yapıya sahip insanların bir araya gelip cennet vatan olmuştur. Bugün bu birlikteliği görmek, kaynaşmayı pekiştirmek, barış ve huzuru teneffüs etmek için bir araya geldik. Mübarek Muharrem ayının feyiz ve bereketinden faydalanmak ümidiyle Kaymakamlığımızca aşure programı düzenlemeyi düşündük. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor. Bu mübarek ayın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 26 Ekim 2016 06:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri