Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YAYGIN EĞİTİM İLGİ ALANLARI BELİRLENİYOR   
SAMSAT'TA YAYGIN EĞİTİM İLGİ ALANLARI BELİRLENİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde faaliyet alanları belirlemek için alan taraması yapılıyor.

 

Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü elemanları ilçe genelini gezerek toplumun ihtiyaçlarını, fertlerin ilgi, istek ve hizmet taleplerini belirleyerek bu taleplere göre kurslar açmak için alan taraması yapmaktadırlar.

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fethi Dere, kurs öğretmenlerinin evleri tek tek ziyaret ederek, yetişkinlerin talep ve önerilerini aldıklarını, şimdiye kadar gelen taleplerin el sanatları, kuaförlük, giyim, nakış, bilgisayar, 0-3 yaş çocuk eğitimi, okuma-yazma, LYS ve YGS sınavlarına hazırlık, aile eğitimi, bakırcılık ve bağlama konularında taleplerin yoğunlaştığını ifade etti.

 

Dere, " Ülkemizdeki yaygın eğitim uygulamalarının hareket noktasını toplumun ihtiyaçları ve istekleri teşkil eder. Bizde bu bilinçle alan taraması yaparak toplumun ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açmayı planlamaktayız. Her yaş grubu ve her seviyede kişilerin fikrini alarak faaliyet alanlarımızı belirliyoruz. Verimli bir eğitim-öğretim yılı olması için bütün ekibimizle çalışmaktayız" dedi.

Kaynak: İHA

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 Eylül 2016 10:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri