Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YAZ KURAN KURSLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR   
SAMSAT'TA YAZ KURAN KURSLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde açılan yaz Kur'an Kurslarına yoğun ilgi gösteriliyor.

 

Samsat İlçe Müftülüğünce açılan toplam 32 kursa 624 öğrencinin devam ettiği ve Yaz Kur’an kurslarının 20 Haziran ile 26 Ağustos 2016 tarihleri arasında hizmet vereceği belirtildi.

 

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ile birlikte bazı kursları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, çocukların tatil dönemlerini en iyi bir şekilde geçirmelerinden dolayı mutlu olduklarını, bu kurslarda öğretilen ahlak prensiplerinin daha iyi bir gelecek hazırlama adına önemli olduğunu belirtti.

 

Örentaş ve Uzuntepe köylerinde açılan kursları ziyaret eden Kaymakam Atak, "Açılan kurslarda Kur'anı Kerim okunması ve dini bilgilerin verilmesi ile birlikte milli ve manevi duyguların pekişmesi için temel bilgiler, daha yaşanılır bir toplum olabilmek için gerekli olan ahlak kuralları, iyi vatandaş olabilmenin gerekliliği gibi konular da verilmektedir. Her anlamda topluma yararlı insan yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Kurs veren hocalarımız, öğrencilerimiz ve duyarlı ailelere teşekkür ediyorum" dedi.

 

Samsat Müftüsü Mehmet seri Doğru ise bazı öğrencilere sorular sorarak, açıklamalarda bulunduktan sonra öğrenciler ilahiler okuyarak Kur'an tilaveti sundular. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Temmuz 2016 07:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri