Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN İKİ KÖYÜNE DAHA PARKE TAŞI DÖŞENDİ   
SAMSAT'IN İKİ KÖYÜNE DAHA PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Samsat ilçesi Çiçek köyü ve bu köye bağlı Doğanlar mezrasına kilitli parke döşendi.

 

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, KÖYDES kapsamında 2016 yılı yapıtım programına alınan Çiçek köyü ve Doğanlar mezrasına toplam 9 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

 

Köy içi kilitli parke taşı döşenmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilgililerden bilgi aldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Atak, Samsat ilçesinde son yapılan çalışmalar ile birlikte 12 köy ve 1 mezrada köy içi kilitli parke taşı döşendiğini belirterek kalan 4 köy ve mezralarda ise önümüzdeki dönemlerde döşeneceğini belirtti.

 

Kaymakam Atak, "Samsat ilçemizde sadece iki köyümüzde kanalizasyon sistemi bulunmamaktadır. Bu köylerimiz küçük köyler olup, köy yönetimi kanalizasyon sisteminin kendileri için zaruri bir ihtiyaç olmayıp köy içi parke taşı döşenmesini talep etmektedirler. Bunun yanında içme suyu şebekesi olmayan köyümüz bulunmamaktadır. Son zamanlarda su kaynakların azalması veya Recep Grubu içme suyunun aktif çalıştırılamamasından kaynaklı sıkıntıları da sondaj vurmak veya alternatif su kaynakları bularak su sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Son birkaç yılda köy içi yollarımızın kilitli parke taşı döşenmesine başlandı. 12 köy ve 1 mezramızda kilitli parke taşı döşendi. Kalan 4 köy ve mezralarımızda da önümüzdeki bir iki yıl içerisinde kilitli parke taşı döşenmesi yaparak bu alanda da çalışmamızı tamamlamış olacağız. Halkımızın refah ve mutluluğu için yoğun bin mesai harcamakta ve kamu yanaklarını en etkin bir şekilde kullanarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 Temmuz 2016 07:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri