Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ ABDULLAH ERİN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
VALİ ABDULLAH ERİN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Adıyaman’da göreve başladıktan sonra il ve ilçelerin sorunlarını yerinde görmek üzere ilçe gezilerine başlayan Vali Abdullah Erin, Samsat ilçesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

 

İlk olarak Kaymakamlık Makamına geçen Vali Erin, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'tan ilçenin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

 

İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Onur Kökçü ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve beraberindeki diğer heyet ile birlikte Cumhuriyet Konferans Salonunda kamu personeli ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin, buradaki katılımcılara hitap etti.

 

Vali Erin, "Samsat ilçesi yörede en eski yerleşim yerlerinden biridir. Bu ilçemizin bir sulama sorunu olduğunu biliyoruz. Bu konu ile ilgili olarak göreve başlar başlamaz çalışmalarımız oldu. Gerekli bilgileri yetkililerden aldım. Bu konu acilen çözülmesi gereken bir konu. İnşallah en kısa zamanda kanallara suyu akıtacağız. Devletin bu önemli yatırımının heba olmasına tahammülümüz olamaz. Geçmişe dayalı bazı sıkıntılar yaşanmış, yönetimden kaynaklanan problemler yaşanmış ve TEDAŞ ile AKEDAŞ'a toplam 2,7 milyon lira borç meydana gelmiş. Bu borç ödenmeden veya yapılandırılmadan elektrik verilmiyor. Bunu Kaymakamlık ve DSİ ile birlikte halledeceğiz inşallah. Bizim için önemli olan bu milletin refahı ve mutluluğudur. Sizlere ne kadar rahat bir ortam hazırlayabilirsek o kadar mutlu oluruz" dedi.

 

Daha sonra katılımcılara söz hakkı veren Vali Erin, sorunların çözümü için en kısa sürede harekete geçeceklerini ifade etti.

 

Samsat Pompaj İstasyonu ve Sahabe Safvan bin Muattal kabrini de ziyaret eden Vali Erin ve beraberindekiler burada yetkililerden bilgiler aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 23 Haziran 2016 15:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri