Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA PROJE DÖNGÜSÜ KURSU AÇILDI   
SAMSAT'TA PROJE DÖNGÜSÜ KURSU AÇILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde "Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü" kursu açıldı.         

 

İpekyolu Kalkınma Ajansının finanse ettiği ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yürütülen "Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimi" kursunun beş gün ve toplamda 30 saat süreceği belirtildi.

 

Adıyaman Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Akçi'nin eğitimci olarak katıldığı kursta, Proje Kavramı ve Proje Döngüsü Aşamaları, Fikirden Projeye Geçiş, Proje Hazırlama Aşamaları, Paydaş Analizi, Hedef Analizi, Faaliyet Planlama ve Zaman Çizelgesi, Mantıksal Çerçeve Matrisinin Doldurulması, Bütçeleme, Proje Hazırlama ve Uygulama Çalışması, Uygulamalı K2 Eğitimi AB Fonları, Kalkınma Ajansı Programları gibi konuların işleneceği belirtildi.

 

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda verilen eğitimlerin açılış programına katılan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat ilçesinde 30-40 kişinin kursa katılıyor olmasının sevindirici olduğunu, proje hazırlama konusunda kamu personelinin istekli olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Günümüzde yapmak istediğiniz, hayata geçirmeye çalıştığınız her iş için proje yapma zorunluluğu vardır. Bir amacı gerçekleştirmek, bir eksiği tamamlamak veya yeni bir düşünceyi hayata geçirmek isteyen her kurum bunu projelendirmek zorundadır. Bu işler beyin fırtınası ve grup çalışması ile daha verimli bir hal almaktadır. Umuyoruz ki, beş gün sürecek eğitimler sonunda, teknik olarak ta proje hazırlama becerisi kazanılacaktır. Projeye destek veren İpekyolu Kalkınma Ajansı, Kurs veren hocalarımız, kursiyerlerimiz ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim çalışması olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 21 Haziran 2016 05:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri