Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ DEMİRTAŞ SAMSATLILARLA VEDALAŞTI   
VALİ DEMİRTAŞ SAMSATLILARLA VEDALAŞTI

Adana Valiliğine atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Samsat ilçesini ziyaret ederek kamu personeli ve vatandaşlarla vedalaştı.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ı Hükümet Konağı önünde kalabalık bir topluluk karşıladı. Bütün herkes ile tek tek tokalaşarak helallik isteyen Vali Demirtaş daha sonra Cumhuriyet Konferans Salonunda Samsatlılarla sohbet etti.

 

Vali Demirtaş burada yaptığı konuşmasında Samsatlıların devletine ve milletine bağlı insanlar olduğunu ve kendilerine sıkıntı yaşatmadıklarını belirterek bütün herkese teşekkür etti.

 

Demirtaş konuşmasında, "Samsatlılar Devletine ve milletine bağlı insanlardır. Adıyaman'da görev yaptığım süre zarfında Samsatlılardan iyilik gördüm. Sahabe Safvan bin Muattal kabrinin bu ilçemizde olması da bir şanstır. Orada yürüttüğümüz cami inşaatı ve külliye çalışmamızda önemli bir mesafe kat ettik. Cami inşaatı biter bitmez çevre düzeni çalışmalarına başlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çevre düzenini yapması için görüşmeler yaptık ve olumlu nitece aldık. Adıyaman'da görev yaptığım süre zarfında güzel çalışmalarımız oldu. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Bende sizlere hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra da Adana'da açık bir kapınızın olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi.

 

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Belediye Başkanlığına geçen Vali Demirtaş'ı Belediye Encümen üyeleri ve Belediye çalışanları tarafından karşılandı. Burada Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve diğer yetkililer ile görüşen Vali Demirtaş Sahabe Safvan bin Muattal kabrine geçerek burada yürütülen çalışmaları son kez yerinde inceleyip dua etti.

 

Veda programına Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Orhan ve Osman Deniz, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 08 Haziran 2016 11:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri