Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HALK EĞİTİM SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI   
SAMSAT HALK EĞİTİM SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce düzenlenen yıl sonu sergisi beğen topladı.

 

Samsat Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergi nedeni ile düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Daha sonra açış konuşması yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fethi Dere, yaşam boyu öğrenme merkezi anlayışı ile kursiyerlere bilgi ve beceri kazandırdıklarını, insanlarda toplumsallaşma ve üretkenliği sağlayıcı davranışlar kazandırarak, fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

 

Dere konuşmasında, "Toplumumuzdaki kültürel ve teknolojik değişmelere bağlı olarak insanlarımızın karşılaştıkları sorunları çözmelerinde gerekli ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Bu amaçla Samsat Halk Eğitim Merkezi olarak 20015-2016 eğitim öğretim yılında 298'i bayan ve 165'i erkek olmak üzere 457 kursiyere eğitim verilmiştir. İlçemiz insanlarının yaşamları boyunca istek ve ilgi duydukları bir çok alanda kurslar açmaktayız. Bu çalışmalarımızda Sayın Kaymakamımız Kürşad Atak ve Belediye Başkanımız Yusuf Fırat'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yıl sonu sergisi açılış programına Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Özel Öğretim Şube Müdürü Abdullah Turan, Samsat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Siyasi parti ve Sivil toplum kuruluş temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 07 Haziran 2016 08:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri