Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ENGELLİLER DOYASIYA EĞLENDİ   
SAMSATLI ENGELLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ikamet eden engelli vatandaşlarımız düzenlenen gezi kapsamında doyasıya eğlendiler.

 

Samsat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Samsat Engelliler Derneğinin birlikte düzenledikleri Atatürk Barajı, Halfeti ve Şanlıurfa Balıklı Göl gezisine katılan yirmi engelli ve aileleri gezi kapsamında düzenlenen tekne turunda halaylar çekerek, oyunlar oynadılar.

 

Samsat Hükümet Konağı önünde engelli vatandaşlarımız ile ailelerini uğurlayan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak yaptığı açıklamada "Engellilerin mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır" dedi.

 

Kaymakam Atak, "İlçemizde yaşayan yaklaşık yirmi engelli vatandaşımızı Şanlıurfa Halfeti ve Balıklı Göl gezisine gönderiyoruz. Onlar çok fazla dışarı çıkamıyorlar, bu imkanla onlar da güzel bir gün geçirmiş olacaklar. Onların mutluluğu ile bizler de mutlu olacağız" şeklinde konuştu.

 

Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara ise yaptığı açıklamada, geziyi düzenleyen Samsat Kaymakamlığı ve geziye katılım sağlayan engellilere teşekkür etti.

 

Eşkara, "Yirmi engelli vatandaşımızın aileleri ile beraber geziye katıldık. Her şeyi çok beğendik, çok güzel geçti günümüz. Herkese çok teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki projelerimizde desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

 




Gönderen Editör, Salı, 31 May 2016 10:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri