Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYERET ETTİ   
SAMSAT KAYMAKAMI ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYERET ETTİ

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Engelliler Derneğini ziyaret ederek yetkililerden sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte ziyaret ettiği Engelliler Derneğinde Başkan Ziya Eşkara sorunları ile ilgili olarak bilgiler verdi.

 

Eşkara, "Samsat ilçemizde yaklaşık 300 engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Bu kardeşlerimiz ile görüşme, kaynaşma ve birlikte zaman geçirebileceğimiz bir ortam bulunmamaktadır. Yine üyelerimiz ve diğer engelli kardeşlerimiz ile birlikte yapmayı düşündüğümüz sosyal faaliyetler için finansman temininde sıkıntılar yaşamaktayız. Bunun için yaptığımız projelere destek olunmasını istiyoruz" dedi.

 

Kaymakam Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, ilçemizdeki yaşlı, kadın veya engelli olan dezavantajlı sayılabilecek vatandaşlara pozitif ayrım yaptıklarını, Sosyal Devlet anlayışı ile bu vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapacaklarını ifade etti.

 

Atak, "Kurum amirlerimiz ile birlikte Engelliler Derneğimizi ziyaret ettik. Buradaki amacımız Derneğimizin ilgili kurumla birebir iletişe geçmelerini sağlamaktı. Dernek başkanımız sorunlarını aktardılar. Yapmak istedikleri faaliyetlerde kendilerine yardımcı olacağız. İl Dışı gezisi yapmayı planladıklarını söylediler. Bunun için girişimlerde bulunarak, güzel bir gezi yapmalarını sağlayacağız. Bunun dışında da engelli kardeşlerimizin her türlü sorunu ile yakından ilgileneceğiz" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 20 May 2016 09:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri