Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN YARIMBAĞ KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILIYOR   
SAMSAT'IN YARIMBAĞ KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILIYOR

Adıyaman'ın Samsat İlçesine bağlı Yarımbağ köyünde bir adet köy konağı yaptırılıyor.

 

Adıyaman İl Özel İdaresinin tahsis ettiği ödenekle, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan köy konağının 180 metre kare olacağı ve bu yaz mevsiminde tamamlanacağı belirtildi.

 

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve Yarımbağ Köyü Muhtarı Hasan Tepe ile birlikte inşaat alanını gezerek bilgi alan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat ilçesinde yol, su, kanalizasyon gibi temel hizmetlerin yanında köy konağı yapımı konusunda da yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirtti.

 

Atak, "Köy konakları bölgemizde çok amaçlı olarak kullanılmaktadır. Taziye, düğün, sergi, toplantı, kültürel faaliyet, resmi ziyaret gibi ihtiyaç duyulan birçok konuda köy konakları kullanılmaktadır. Bu nedenle köylerimize birer adet köy konağı kazandırılması için çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce GAP Kırsal Kalkınma Başkanlığından temin edilen ödenekle kapanmış köy okullarımız köy konağına dönüştürülmüş ve İller Bankası veya Özel İdareden tahsis edilen ödeneklerle de yeni baştan köy konakları yapmaktayız. Bu anlamda Sayın Valimiz gerek ödenek temininde, gerekse de diğer konularda bizlere desteklerini esirgememektedir. Sayın Valimiz, Gap İdaresi, İller Bankası ve emeği geçen diğer bütün herkese teşekkür ediyoruz" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 13 May 2016 08:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri