Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA GÖREV YAPAN KURUM AMİRLERİ KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ   
SAMSAT'TA GÖREV YAPAN KURUM AMİRLERİ KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kurum amirleri Samsat ilçe Müftülüğünde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

 

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yasin Topal ve diğer bütün daire amirleri katıldılar.

 

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru yaptığı konuşmasında, kurum amirleri ile bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olma, kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlenmesine destek olma ve bütün yöneticilerin ortak paydası olan insana hizmet ederken işbirliği içerisinde olmayı amaçladığını belirterek amirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesindeki kamu personelinin şevkle ilçe halkına hizmet etmeye çalıştığını ve bu birlikteliğin devam etmesinin çok yararlı sonuçlar doğuracağını belirterek, kendilerini ağırlayan İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.

 

İlçemiz Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı konuşmasında kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine işaret ederek, bu tür toplantıların yararlarından bahsetti.

 

Kaymakam Atak, "Kurumlar arasında sağlam temellere dayalı işbirliği, birçok sorun büyümeden çözülebilir. Çalışmaların planlanması ve yürütülmesinde istişare çok önemlidir. Bu tür toplantılarla sorunlar daha rahat bir şekilde görüşülebilir ve kurumlar arasında işbirliği sağlanarak en pratik bir şekilde çözüm üretilebilir. Bundan sonra da kurum amirlerimiz ile sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunmaya gayret edeceğiz" dedi. 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 13 May 2016 06:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri