Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ENGELLİ BAYANLARA SAÇ BAKIM HİZMETİ VERİLİYOR   
SAMSAT'TA ENGELLİ BAYANLARA SAÇ BAKIM HİZMETİ VERİLİYOR

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından engelli bayanlara saç kesim ve bakım hizmetleri veriliyor.

 

Samsat Halk Eğitim Merkezince açılan Kuaförlük Kursu Usta Öğreticisi Deniz Ercemal ve kursiyerleri tarafından Samsat genelinde tespit edilen Samsat ilçe merkezi ve bağlı köylerindeki 20 engelli bayan evlerinde ziyaret edilerek kişisel bakım, hijyen ve saç bakımı hizmetleri veriliyor.

 

Samsat ilçe merkezinde ikamet eden Hatice Yakaryılmaz (35) isimli bedensel engelli bayanın evine yapılan ziyarete Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Mustafa Tepe, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fethi Dere, AR-GE ve Mebbis Sorumlusu Halil Yücel, Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara katıldılar.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların evlerinde ziyaret edilmesi ve onlara saç bakımı, hijyen, saç kesimi gibi konularda yardımcı olunması takdir edilecek bir durum olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Sosyal sorumluluk bilinci ile başlanmış bu çalışmayı takdirle karşılıyorum. Bizlerde ilgili kurum amirlerimizle birinci ev ziyaretine katıldık. Ailenin ve engelli kardeşimizin ihtiyaçlarını yerinde görme ve varsa sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Kuaförlük kursu usta öğreticimiz ve kursiyerlerimiz böyle bir hizmet sunmak istediklerinde mutlu olduk. İlk etapta belirlenen 20 engelli vatandaşımız evlerinde ziyaret edilecek, peşinden yine çalışmalara aralıksız devam edilecek. Bizler de idare olarak her türlü desteği sunarak engelli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını, onların yanlarında olduğumuzu, her türlü sıkıntılarında Devletin şefkat elinin kendilerine uzanacağını bilmelerini temin etmek istiyoruz.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 05 Nisan 2016 12:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri