Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ   
SAMSAT'TA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.

 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen futbol turnuvasına 12 takımın katıldığı, iki grup halinde lig usulü ile oynanacak müsabakalardan sonra gurupların bir ve ikincilerinin bir birileri ile karşılaşacakları belirtildi.

 

Turnuvanın ilk maçı için düzenlenen törene Samsat İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Süleyman Aslan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, bazı kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Başlama vuruşunu Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın yaptığı Kaymakamlık Spor ile İmam Hatip Spor karşılaşmasını, Kaymakamlık Spor 9-1'lik bir skorla tamamladı. Daha sonra oynanan Yarımbağ Spor - Merkez İlkokulu karşılaşmasını ise Yarımbağ takımı 5-3'lük bir üstünlükle tamamladı.

 

Başlama vuruşu yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, sportmence bir turnuva olması temennisi ile bütün takımlara başarılar diledi.

 

Fırat, "Kurumlarımız gençlerimize örnek teşkil edecek tutum ve davranışlarla turnuvayı tamamlayarak, sporun centilmenlik ve güzelce zaman geçirme aracı olduğunu, insanların barış ve huzur içerisinde kaynaşmalarına vesile olacak bir faaliyet olduğunu göstereceklerdir. Katılım sağlayan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal aktiviteleri az olan ilçemizde bu tür faaliyetlere ihtiyacımız var. Bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Mart 2016 11:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri