Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI   
SAMSAT’TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Kaymakam Kürşad Atak başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

 

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince gerçekleştirilen 2016 yılının ilk toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Samsat ilçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, 2015 yılında yürütülen faaliyet ve yatırımlar ile 2016 yılı planlanan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduklarını, genel olarak personel işleri, çevre sağlığı konuları ile trafik ve asayiş konularının görüşüldüğünü ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Kamu hizmetini yürütürken birlik ve beraberliğimizi pekiştirici, vatandaşın Devlete  olan güveninin daha da artması, yasalar ve hukuk çerçevesinde adalet ve hukuktan ödün vermeden vatandaş odaklı hizmet sunulması hususundaki düşüncemizi şube başkanlarımıza tekrar hatırlattık. Bunun dışında dilekçe ve bilgi edinme başvurularına ilgili mevzuatlar gereğince süresi içerisinde işlem yapılması, Kanun ve mevzuatlarda belirtilen hükümlere titizlikle uyulması, Daire Amirlerinin ve çalışanların mesai saatlerine titizlikle uymaları, kılık kıyafet ve temizliğe dikkat edilmesi gibi konuları tekrar hatırlattık. Resmi binaların bakım ve temizliği, kamunun her alanında tasarrufun sağlanması hususlarında bütün kamu çalışanlarının bilgilendirilmeleri hususunda şube başkanlarına uyarıda bulunduk. Şube başkanlarımıza tek tek söz vererek iş ve işlemleri, proje, çalışma ve önerileri hakkındaki düşüncelerini dinledik" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 Mart 2016 11:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri