Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MEHMET AKİF'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA MEHMET AKİF'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programı düzenlendi.

 

Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, kumu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Program İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Hicret Ertan ve Vildan Aktan Mehmet Akif Ersoy'un Bülbül isimli şiirini okurken, Ali Akın Bir Gece, Merve Ertürk ise İstiklal Marşı'nı okudular.

 

Biyoloji Öğretmeni Burçin Bozkurt'un konuşmalarından sonra öğrencilerin oratoryo gösterisi ve Mehmet Akif'in hayatını konu alan slayt gösterisi ile devam etti.

 

Okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye gider öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

 

Program sonunda bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Mehmet Akif’in gençlerimize iyi anlatılması gerektiğini belirterek, "Milli birlik ve beraberliğimizin sağlanabilmesi için  tarihimizi ve atalarımızın milli mücadele günlerinde omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde bu vatan için yaptıklarını bizden sonraki kuşaklara anlatmamız gerekiyor." diye konuştu.




Gönderen Editör, Salı, 15 Mart 2016 07:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri