Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT'TA TOPLANDI   
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT'TA TOPLANDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir araya gelen ilçe milli eğitim müdürleri, "Öğreniyorum, Öğretiyorum, Üretiyorum" başlıklı projeyi değerlendirmek amacıyla Samsat ilçesinde bir araya geldiler.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'ı makamında ziyaret eden ilçe müdürleri, Kaymakam Atak'a proje hakkında bilgiler sunduktan sonra Kaymakamlık Toplantı Salonunda Proje Değerlendirme ve Strateji Belirleme Toplantısı'nı gerçekleştirdiler.

 

Avrupa Birliği (AB) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından finanse edilen özellikle kız çocuklarının okula devam oranının artırılması hibe programı kapsamında 'Öğreniyorum, Öğretiyorum, Üretiyorum' isimli proje kapsamında önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar planlandı.

 

Toplantıda ilçelerde yapılacak olan kurslar, hızlı okuma kursları, üniversite sınavlarında başarılı olmanın yolları, çalışma ve stres yönetimi, zaman yönetimi kursu gibi konuların görüşüldüğü, ayrıca eğitimin genel sorunlarının konuşulduğu bildirildi.

 

Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, böylesi geniş bir projenin hazırlanması ve uygulanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Toplantıya Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Demir, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Tut İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel, Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Tunçmen, Proje Tematik İzleme Uzmanı Bekir Aydın ve Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Erdem Hilal katıldı.




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 Mart 2016 06:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri