Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILARDAN KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU   
SAMSATLILARDAN KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmekle suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

 

AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, yönetim kurulu üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri ve vatandaşlardan oluşan 50 kişi Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulmak üzere tek tek dilekçe imzalayarak İlçe Başkanlığına teslim ettiler.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ithamlarda ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesi ile Kılıçdaroğlu aleyhinde suç duyurusunda bulunacaklarını belirten İlçe Başkanı Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a birçok defa 'diktatör' veya  'diktatör bozuntusu' dediğini hatırlatarak, ülkemizde demokrasinin yerleşmesi için mücadele veren, bunun için ağır bedel ödeyen Sayın Erdoğan'ın bu ülkede en son diktatör denilebilecek bir şahsiyet bile olamayacağını söyledi.

 

Erdem, "Cumhurbaşkanımız halkın oyu ile seçilmiş, demokrasi mücadelesi veren en demokrat Cumhurbaşkanlarımızdan biridir. Siyasi hayatı boyunca adalet ve kalkınmayı kendine şiar edinmiş, güçlü Türkiye için devasa projeler hayata geçirmiş, barış, huzur ve toplumsal refah için her yolu denemiş, kahraman bir vatan evladıdır. O'na hakaret etmek hepimize hakaret etmektir. Bu nedenle adli mercilere başvurarak yasal süreci başlatmak amacıyla başvurumuzu yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Mart 2016 14:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri