Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ   
MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ Köyü Muhtarı eğitime katkı sunmak amacıyla köy okuluna yüzlerce kitap bağışladı.

 

Yarımbağ Köyü Muhtarı Hasan Tepe, köyünde eğitim kalitesinin yükselmesi için yüzlerce yardımcı kaynak kitapları alarak, Yarımbağ İlk ve Ortaokulu Müdürü Hanifi Yıldırım'a teslim etti.

 

Yarımbağ Köyü Muhtarı Hasan Tepe yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yapacağımız yatırımı biz eğitime ve çocuklarımıza yapmayı doğru buluyoruz. Köyümüzde özellikle TEOG sınavlarında başarı sağlayabilmek için ihtiyaç duyulan kaynak kitapları temin ederek okulumuza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yoğun çalışması ile okulumuzun fiziki durumu iyileştirildi ve öğretmen kadromuz güçlendirildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Köy halkı ve Muhtarlık olarak ta eğitim konusunda özveride bulunmamız gerekir. Bu düşünce doğrultusunda okul idaremizin ve öğretmenlerimizin her türlü taleplerini karşılamaya gayret edeceğiz" dedi.

 

Okul Müdürü Hanifi Yıldırım ise yaptığı açıklamada, Muhtar Hasan Tepe'ye yaptığı yardımlar ve eğitime olan duyarlılığından kolayı teşekkür etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 18 Şubat 2016 06:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri