Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA KIZ ÖĞRENCİLERİN SAÇ KESİMİ VE BAKIMI YAPILIYOR   
SAMSAT'TA KIZ ÖĞRENCİLERİN SAÇ KESİMİ VE BAKIMI YAPILIYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenimlerini sürdüren kız öğrencilerin saç kesim ve bakımları Samsat Halk Eğitim Merkezince yapılıyor.

 

Samsat Halk Eğitim Merkezince açılan Kuaförlük Kursu Usta Öğreticisi Deniz Ercemal ve kursiyerleri tarafından Samsat genelindeki kız öğrencilere kişisel bakım, hijyen ve saç bakımı konularında bilgiler vererek, saç kesimlerini yapmaktadırlar.

 

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fethi Dere, her hafta bir okulun öğrencilerine hizmet sunduklarını, kurs verirken aynı zamanda bir kamu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Dere, "Kuaförlük Kursu Usta Öğreticimiz ve kursiyerlerimiz böyle bir hizmet sunmak istediklerinde mutlu olduk. Öğrencilerimizden de yoğun talep geldi. Her hafta öğrencilerimiz kurs merkezine gelerek çeşitli bilgiler almakta ve saç kesimlerini yaptırmaktadırlar. Bundan sonraki zamanlarda engelli bayanları evlerinde ziyaret ederek, onları bu konuda bilgilendirme ve saç kesimlerini yapma çalışmamız olacak. Emeği geçen usta öğretici ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 20 Ocak 2016 13:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri