Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI   
SAMSATLI ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenim gören öğrencilere LC WAIKIKI Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş. tarafından giyim yardımı yapıldı.

 

Samsat Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Samsat İlçe milli Eğitim müdürlüğünün girişimleriyle ilçe genelinde eğitim gören bin öğrenciye yaklaşım 3 bin parça  giyim yardımında bulundu.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve Samsat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Tepe ile birlikte Taşkuyu ilk ve ortaokulunda giyim malzemeleri dağıtım çalışmalarına katılan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, öğrencilerle sohbet ederek onların isimlerine gönderilen giyim malzemelerini verdi.

 

Kaymakam Kürşad Atak, yardımlar dolayısıyla LC WAIKIKI Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş. firması yetkililerine teşekkür ederek, bu tür anlamlı katkıların eğitime yapılan hizmetler olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Yöremizin özellikle kısal kesiminde okuyan öğrenciler genellikle dar gelirli ailelerin çocuklarıdır. Bunun için her türlü yardım öğrencilerin daha sağlıklı yaşamaları ve daha iyi bir eğitim alabilmelerine katkı sunacaktır. Bu nedenle firma yetkilileri ve emeği geçen kurum yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 30 Aralık 2015 08:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri