Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI ÖRENTAŞ ORTAOKULU'NU ZİYARET ETTİ   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI ÖRENTAŞ ORTAOKULU'NU ZİYARET ETTİ

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesi Örentaş mahallesinde bulunan Örentaş Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul müdüründen bilgiler aldı.

 

Örentaş Ortaokulu Müdürü Haci Yusuf Uncu, rutin olarak verilen eğitim öğretim hizmetlerinin yanı sıra okul ve aileler ile birlikte yürütülen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'a bilgiler verdi.

 

Öğretmen ve okul idaresi ile bir süre görüşen Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, okulda görev yapan idarecilerin, eğitim kalitesini yükseltirken, öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için de önemli hizmetler yürüttüklerini kaydetti.

 

Başkan Fırat, "Ak Parti iktidarında eğitime çok büyük önem verilmektedir. Samsat ilçemizde de yeni derslik ve okul yapımı, binaların fiziki durumlarının iyileştirilmesi ve öğretmen atamaların sonucunda olumlu neticeler alındı. İlimizin Sayın Valisi ve ilçemiz Kaymakamı da eğitime çok önem vermektedirler. El birliği ile sorunlarımızı bir bir aşmakta, daha güzel, daha kaliteli bir eğitim için canla başla çalışmaktayız. Belediye olarak eğitime her zaman desteğimiz tamdır. Örentaş okulumuzda da diğer okullarımız gibi başarının artması için gayret sarf edildiğini gördük. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 09 Aralık 2015 13:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri