Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI MAHMUT KAŞIKÇI: "ÖĞRENCİLERİMİZİ ÜNİVERSİTE ORTAMINA HAZIRLIYORUZ"   
SAMSAT KAYMAKAMI MAHMUT KAŞIKÇI: "ÖĞRENCİLERİMİZİ ÜNİVERSİTE ORTAMINA HAZIRLIYORUZ"

             Samsat ilçesinde ÖSS sınavlarına girecek olan öğrenciler İnönü Üniversitesi kampusunu gezmek amacıyla Malatya’ya geziye götürüldüler.

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin stres atmaları ve üniversite ortamını görmelerini sağlamak için ilçedeki bütün sınava hazırlanan öğrenciler için gezi tertiplendiğini açıkladı.

            Kaymakam Kaşıkçı “ilçemizden az sayıda öğrenci ÖSS sınavlarında hedefledikleri bölümlere yerleşebilmektedirler. Biz bunu kırmak istiyoruz. Öğrencilerimize gerekli desteği sağlamaktayız. Bu kapsamda öğrenciler özel dershanelere göndermekte, kitap ve doküman desteği sağlanmaktadır. Ayrıca, onları şimdiden üniversite ortamına hazırlamak ve teşvik etmek akacıyla İnönü Üniversitesine gezi tertipledik. Biz elimizden geleni yapacağız ve öğrencilerimizden de daha çok çalışarak emeklerimizi boşa çıkarmamalarını beklemekteyiz” şeklinde konuştu.

            Rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere İnönü Üniversitesi kampusunda bulunan bazı fakülteler, laboratuarlar ve sosyal tesislerin gezdirildiği bildirildi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 May 2007 11:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri