Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTPAO BÖLGE MÜDÜRÜ SAMSAT İLÇESİNİ GEZDİ…   
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ SAMSAT İLÇESİNİ GEZDİ…

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Bölge Müdürü Bütün, Adıyaman bölgesinde ham petrol ve doğalgaz üretimi, açılan arama - tespit kuyuları ile diğer sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

 

Zaman zaman İl Özel idare ve yerel yönetimlere asfalt yardımı yaptıklarını da belirten Bütün, Bölge Müdürlüğümüz bünyesindeki sosyal tesislerin kamu yararına açtıklarını, Adıyaman halkının bu tesislerden faydalanabilmelerini temin ettiklerini ifade etti.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün'ün kendileri ve Samsat ilçesine yaptıkları ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

 

Kaymakam Atak, "Adıyaman'da Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ın koordinesinde, kamu kurum ve kuruluşlar iyi bir iletişim içerisindedirler. Kurumlar bir birini tamamlayıcı ve destekleyici roller üstlenebilmektedirler. Bu anlamda Türkiye Petrolleri'de üzerine düşen görevi yerine getirmekte, imkanlar ölçüsünde diğer kurumların ihtiyaçlarımı karşılamakta ve halkın sosyal donatıları kullanabilmelerine olanak sağlamaktadırlar. Kendilerine hizmetlerinden ve ilçemize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Daha sonra Samsat Belediye Başkanlığını ziyaret eden Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile görüşerek, Samsat ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 19 Kasım 2015 10:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri