Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFIRAT, 1 KASIM SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   
FIRAT, 1 KASIM SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

1 Kasım milletvekili genel seçim sonuçlarına göre Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Ak Partiye verilen oy partilileri memnun etti.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, 1 Kasıl seçimlerinde yüzde 86,20 oy oranı ile Türkiye sıralamasında 13. sıraya yerleşen Samsat ilçesinin üzerine düşen görevi yaptığını belirterek, kendilerine bu mutluluğu yaşatan Samsatlılara teşekkür etti.

 

Türkiye sıralamasında Adıyaman'ın üç ilçesinin ilk 20'ye girmeyi başardığını belirten Fırat, Sincik ilçesinin birinci, Samsat ilçesinin on üçüncü ve Gerger ilçesinin on sekizinci sıraya yerleşmelerinin gurur verici bir tablo olduğunu aktardı.

 

Fırat, "1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıydı. Halkımız oyunu istikrar ve huzurdan yana kullanmıştır. Ülkemizdeki her iki vatandaştan biri Ak Parti'ye oy vermiştir. Tek başına iktidar olacak olan partimizin koymuş olduğu 2023 hedefine adım adım yaklaşacağız. Adıyaman, yine Ak Parti'ye gerekli desteği sağlamış, 5. milletvekilini kıl payı başka partiye kaptırmıştır. Adıyaman partimize yüzde 70'e yakın oy vermiş, Sincik ilçemiz yine kendi rekorunu kırarak yüzde 96 ile şampiyon ilçe olmuştur. Bunun yanında yüzde 86,20 ile Samsat ilçemiz Türkiye genelinde 13. olmuş, Adıyaman'da ise ikinci olmuştur. Gerger ilçemiz ise 85,10 ile Türkiye geneli 18. sıraya, Adıyaman'da ise 3. sıraya yerleşmiştir. Adıyaman'da üç ilçemizin ilk 20'de yer alması bizlerin haklı gururumuzdur. Vatandaşlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 Kasım 2015 07:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri