Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YENİ ÖĞRETMENLERE UYUM ÇALIŞMASI YAPILDI   
SAMSAT'TA YENİ ÖĞRETMENLERE UYUM ÇALIŞMASI YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesine atanan öğretmenlerin ilçeye alışmaları ve uyum sağlayabilmeleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çalışma başlatıldı.

 

Çalışma kapsamında sana başında yemekli bir toplantı yapılarak yeni atanan öğretmenlerin kamu kurum ve kuruluş amirleri ile tanışmaları, okul müdürleri ve öğretmenler ile tanışmalarını sağlayan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlere köy ve merkezdeki okullar gezdirildi. Burada okul binaları, sınıflar, kütüphane ve idari odalar tanıtıldıktan sonra topluca Samsat Kaymakamı Kürşad Atak makamında ziyaret edildi.

 

Burada karanfil dağıtılan öğretmenlere Kaymakam Kürşad Atak, çeşitli tavsiyelerde bulunarak, kamu hayatında başarılı olmanın unsurlarını anlattı.

 

Kaymakam Atak yaptığı açıklamada, eğitimin temel unsurunun öğretmen ve öğrenciler olduğunu, bu iki öğe arasında güçlü bir iletişim olması gerektiğini belirterek, sevgi ve saygıya dayalı bir eğitim sürecinin oluşturulması gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Eğitime yapılan yatırım, gerçek yatırımdır. Karşılığı olan bir yatırımdır. Bunun baş aktörleri ise hiç şüphesiz ki öğretmenlerdir. Geleceğimize ümitle bakabilmenin tek yolu iyi eğitimli bir neslin varlığı olacaktır. Gelecek nesillerin daha bilgili, donanımlı ve kendine özgüveni olan bireylerden oluşması öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile mümkün olabilecektir. Yeni atanan öğretmenlerimizin tamamını yurdun farklı yerlerinden ailelerinden, memleketlerinden ayrılarak buralara gelmiş idealist kişiler olarak görüyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 Ekim 2015 13:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri