Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ATAK, MİNİBÜSÇÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ   
SAMSAT KAYMAKAMI ATAK, MİNİBÜSÇÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kaymakam Kürşad Atak, minibüsçüler durağını ziyaret ederek, sürücülerin sorunlarını dinledi.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile birlikte S.S. 17 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi'ni ziyaret eden Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, kooperatif yetkilileri ve minibüsçülerle görüşerek, sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgiler aldı.

 

Yolcu yetersizliğinden yakınan Minibüsçüler ayda sadece 7 sefer yaptıklarını, çoğu zaman arabanın dolmadığını ve bu işten zarar ettiklerini belirtmeleri üzerine Kaymakam Kürşad Atak, bunun nedenleri hakkında bilgiler aldı.

 

Kaymakam Atak, "Vatandaşlar minibüslerin sağlıklı hizmet vermediğini iddia ederken, minibüsçüler yolcu eksikliğinden şikayet etmektedirler. İlçemizin küçük olması, dolayısıyla yolcu eksikliği sorunun temelini oluşturmaktadır. Taşımalı eğitim de olmasa minibüsçülerimiz tamamen bu işi yapamaz hale geleceklerdir. Vatandaşlarımızın özel araç yerine toplu taşıma araçlarını kullanmaları herkesin menfaatine olacaktır" dedi.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, Belediye olarak kooperatife yardımcı olmaya çalıştıklarını ama bunun yanında vatandaşların huzur ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmakla mükellef olduklarını belirtti.  

 

Fırat, "Yakın bir zamanda minibüsçüler durağı binasının onarım ve bahçesinin parke ile kaplanması için çalışmalara başlayacağız. İlçemize yakışır bir durağımız olmalı. Minibüsçüler yolcuların rahat ve güvenliği ile en seri bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için tedbirleri almalıdırlar. Vatandaşlarımızın ise minibüslerle yolculuk yapmalarına rağbet göstermelerini temenni ediyoruz" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 Ekim 2015 06:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri