Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖSS VE OKS SEMİNERLERİ VERİLDİ.   
SAMSAT'TA ÖSS VE OKS SEMİNERLERİ VERİLDİ.

             Samsat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilçedeki rehber öğretmenlerin koordinesi ile ilçe genelindeki ÖSS ve OKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere ÖSS ve OKS konulu seminer verildi.

            Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda verilen seminerler Adıyaman Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Uzm. Psk. Dan. Abdulkerim Işık ve ilçe rehber öğretmenleri İdris Bilen, Bedir Yaman ve Mine Yalçın tarafından verildi.

            Sınava girecek öğrencilerin girecekleri sınav ile kendilik değerleri mukayese edildiği, olumsuz önyargılardan kurtulması gerektiği, başarmak için pozitif düşünülmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Adıyaman Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Uzm. Psk. Dan. Abdulkerim Işık “Gerçekten başarmak için pozitif düşünmek, yani ben yapabilirim, başarabilirim, çünkü başarabilecek kadar güçlüyüm diyebilmek önemlidir.” dedi.

            Işık, ÖSS Sınavı ile ilgili sayısal verilerin anlamlandırıldığı seminerler boyunca öğrencilerin dikkatli dinlemesi ve aktif katılımı olduğunu, bunun da sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 11 May 2007 08:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri