Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRETMENLERE KAYNAŞMA YEMEĞİ VERİLDİ   
SAMSAT'TA ÖĞRETMENLERE KAYNAŞMA YEMEĞİ VERİLDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğretmenlerin kendi aralarında ve kamu kurum amirleri ile tanışma ve kaynaşma yemeği verildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve Samsat Kaymakamlığı Kültür Merkezinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Süleyman Aslan, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri, okul idarecileri ile merkez ve köylerde görev yapan öğretmenler katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, ilçe genelinde 150 öğretmenin görev yaptığını ve bu öğretmenlerden 15'inin bu yıl atandığını belirterek, 2015-2016 eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Akın, "Nüfus bakımından küçük olan Samsat ilçemizde, biz eğitimciler olarak kocaman bir aileyiz. Her birimiz yurdun farklı yerlerinden gelerek, bu ilçedeki eğitim kalitesini yükseltmeye çalışacağız. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da destekleri ile bütün okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirmeye çalıştık. Bu anlamda ciddi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi önünde hiçbir engelimiz yoktur. Planlı ve iyi bir eğitimle bu yıl fark yaratmaya çalışacağız. Bütün öğretmenlerimizden azim ve fedakarlık bekliyoruz. Aramıza yeni katılan öğretmen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Bu yemekli toplantıyı düzenlememizin amacı öğretmenlerimizin bir birini tanımaları, kaynaşmaları ve kamu kurum ve kuruluşları amirlerini tanımaları içindi. Katılım sağlayan bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı konuşmasında, Samsat ilçesinin bölgenin en sorunsuz ilçelerinden biri olduğunu, buraya atanan kamu çalışanlarının ilk başta tedirginlik yaşasalar da, sonradan bu tedirginliğin yersiz olduğunu gördüklerini ve daha uzun süre burada çalıştıklarını kaydetti.

 

Kaymakam Atak, "Samsat ilçemiz, bölgenin en sorunsuz ilçelerinden biridir. Hiçbir okulumuzda fiziki anlamda ciddi bir sıkıntı yoktur. Olması durumunda da derhal bizleri haberdar edin. Eğitim için bütün imkanlarımızı kullanmaya hazırız. Öğretmenlerimiz, öğrenci valileri ile de iletişim içerisinde hareket ederek daha iyi bir eğitim için azami çaba sarf etmelidirler. İdare olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle TEOG ve LYS sınavlarında daha iyi bir başarı bekliyoruz. Eğitim camiasına yeni katılan öğretmen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, meslekte başarı dileklerimle 2015-2016 eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 Ekim 2015 13:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri