Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA, İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI…   
SAMSAT’TA, İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 2015 - 2016 eğitim öğretim yılının başlaması nedeni ile İlköğretim Haftası töreni tertiplendi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve eğitimciler Samsat Hükümet Binası’nda düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninden sonra Zeynel Aslan İlkokulu Müdürlüğü bahçesinde tören devam etti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti.

 

Akın, konuşmasında, "Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize, ve insanlığa faydalı olmak, okuma-yazma okumakla başlar. Daha sonra öğrendiklerimizle ise iyiyi kötüden, doğruyu, yanlıştan, bilimi hurafeden ayırır ve bugünkü dünyanın ulaştığı bilgi birikimini elde ederiz. Bilgisiz ve eğitimsiz insanlar daha çok suç işler. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısı ile ölçülür. Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmanız dileği ile İlköğretim Haftanızı kutuluyorum" dedi.

 

Daha sonra öğrencilerin okudukları şiirlerden sonra 4. sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek vererek "Hoş geldiniz" dediler.

 

Törene Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Ekim 2015 12:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri