Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YENİ HASTANE YAPIMINA BAŞLANDI…   
SAMSAT'TA YENİ HASTANE YAPIMINA BAŞLANDI…

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

 

Yer tesliminde Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şuayb Erdil, Hastane Müdürü Hüseyin Çintemur, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi Bilal Bulut, Harita Teknikeri Osman Çavdar ile firma yetkilileri hazır bulundular.

 

İmzalanan sözleşme ve protokolle 300 günde bitirilmesi kararlaştırılan hastane binasının 10 yataklı olacağı, modern acil birimi, poliklinik ve her biri tek kişilik hasta odalarından oluşacağı ifade edildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, "Mevcut hastane binamız, Meteoroloji binası olarak yapılmıştı. Tadilatlar yapılmışsa da öncesinde hastane olarak düşünülmediğinden sıkıntılar yaşanmaktadır. Girişimlerimiz sonucunda 10 kişilik özel odaları olan, tıbbi donanımı daha kaliteli, ihtiyaca cevap verebilecek bir bina yapılacak. emeği geçen bütün siyasetçi ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesine tam donanımlı, ihtiyaca cevap verebilecek bir hastane binasına kavuşacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Sağlık, insanın en temel unsurlarındandır. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamak gerekir. Nitekim Devletimiz en ücra yerleşim birimlerine bile sağlık hizmeti götürmenin gayreti içerisindedir. Samsat ilçemizde de yeni, ihtiyaca cevap verebilecek bir sağlık kuruluşuna kavuşacak olması bizleri mutlu etmektedir. Bütün ilçemiz adına emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlçemize bu güzel hizmet hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 18 Eylül 2015 05:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri