Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU   
SAMSAT KAYMAKAMI DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Kaymakamı Kürşad Atak, ilçede görev yapan din görevlileri ile bir toplantı yaptı.

 

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Müftü Vekili Yasin Saraç, idari personel, köy ve merkezde görev yapan imam, müezzin ve Kuran Kursu öğretmenleri katıldı.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak katıldığı toplantıda din görevlilerine hitap ederek, özellikle genç neslin sigara, kumar, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için el birliği ile çalışılması gerektiğini, din görevlilerinin bu anlamda üzerine çok görevler düştüğünü ifade etti.

 

Vatanına, milletine ve ailesine yararlı bireylerin yetiştirilmesi için aileler, okullar, din görevlileri ve güvenlik güçlerinin iletişim içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayan Kaymakam Atak, gençlerin geleceğimizin teminatı olduklarını ifade etti.

 

Kaymakam Atak, "Din görevlileri köylerinde, mahallelerinde hatırı sayılır, önder kişiler olarak görülürler. Halkı bütünleştirici, toplumda sevgi ve saygının yerleşmesi için din görevlilerimize büyük görevler düşmektedir. Devletini, vatanını ve milletini seven, kendisine ve ailesine kararlı bireylerin yetişmesinde din görevlilerimizin katkısı küçümsenemez. Özellikle sigara ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan kaçınmak için hepimize görevler düşmektedir. İdare olarak bizler her türlü fikrinize açığız ve her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

 

Daha sonra din görevlilerine tek tek söz verilerek, cami ve lojmanların ihtiyaçları, sorunların çözümünde için nelerin yapılabileceği konularda bilgi alış verişinde bulunuldu.




Gönderen Editör, Salı, 18 Ağustos 2015 08:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri