Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ DEMİRTAŞ SAMSAT'TA İNCELEMELERDE BULUNDU   
VALİ DEMİRTAŞ SAMSAT'TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Samsat ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi adı.

 

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile birlikte, KÖYDES, İKA ve İl Özel İdaresi programları kapsamında yürütülen çalışmaları gezen Vali Mahmut Demirtaş, ilk olarak Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde inşa edilen cami inşaatını gezdi.

 

Daha sonra Taşkuyu köyüne geçen Vali Demirtaş ve beraberindekiler, kilitli parke döşemesi çalışmaları ve asfalt kaplama çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Taşkuyu köyünde tütün saplayan köylülerle sohbet ederek, üretilen tütünün kalitesi ve satış aşamaları hakkında bilgi alıp, köylülerle birlikte tütün saplayan Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra Çiçek köyü ve Doğanlar mezrasına giderek, buradaki kanalizasyon sistemi inşaatı hakkında bilgiler aldı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Vali Mahmut Demirtaş'ın Samsat ilçesine yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, yürütülen bütün çalışmalarda verdiği destekten dolaylı Vali Demirtaş'a teşekkür etti.

 

Kaymakam Atak, "İlçemize bağlı Taşkuyu ve Bağarası köylerinde toplam 15 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşedik. Ayrıca Taşkuyu köyünde yaklaşık 2 kilometre asfalt kaplama yaptık. İl Özel İdaresi programı kapsamında ise Kırmacık Köyünün 3 kilometrelik yolu asfaltladık. Çiçek Köyü ve bağlı mezrası olan Doğanlar köyüne ise Kanalizasyon yapım çalışmaları tamamlanmak üzeredir. İl Müftülüğünce yürütülen ilçemiz sınırlarındaki Sahabe Safvan bin Muattal kabrindeki cami inşaatını da yakından takip ediyoruz. İlçemizdeki her çalışmamızda Sayın Valimizin desteğini almaktayız. Kendilerine ilçemiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz." 

 

Vali Mahmut Demirtaş ise yaptığı açıklamada, “Daha önce Samsat ilçemize bağlı köylerimizin ana yollarla ulaşımını sağlayan ve stabilize olan yolların tümünü asfaltlamıştık. Şimdi de Taşkuyu ve Bağarası köylerimizin köy içi ara yolları ve köy meydanlarını kilit parke taşı ile döşedik. Çiçek Köyümüz ve bağlı mezrası olan Doğanlı’ya ise kanalizasyon sistemi çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalarla köylerimiz daha modern bir görüntüye kavuşuyor. Hiç bir köyümüzü ayırt etmeksizin aciliyetine göre çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bu çalışmalarla amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için hizmet aşkıdır” dedi.

 

Köylülerle de sohbet eden Vali Demirtaş, vatandaşlara bir taleplerinin olup olmadıklarını sordu. Köylüler ise, yapılan çalışmalardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 13 Ağustos 2015 06:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri