Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN KÖYLERİNDE ÜÇ SAHA YAPLIYOR   
SAMSAT'IN KÖYLERİNDE ÜÇ SAHA YAPLIYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı üç köy okulunda basketbol ve voleybol sahası olarak kullanılabilecek saha yapılıyor.

 

Samsat ilçesine bağlı Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köylerinde birer adet basketbol ve voleybol sahası yapılına başlandı.

 

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte saha yapımı inşaatlarını yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği sahaların Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapıldığını ifade etti.

 

Kaymakam Atak yaptığı açıklamada, "Daha önce bir çok okulumuzda basketbol ve voleybol sahası yapılmıştı. Yaptırmakta olduğumuz üç saha ile birlikte sahası olmayan ortaokul kalmamaktadır. Bir köy ilkokulumuza da saha yaptırmış olmaktayız. Bundan sonra da ödenek temin edilmesi durumunda, diğer ilkokullarımıza saha yapmak istiyoruz. Öğrencilerimizin daha nizami sahalarda, etrafı tel ile çevrilmiş kapalı alanlarda spor yapmaları, beden eğitimi derslerini yapmaları sağlanmış olmaktadır. Okullarımız açılmadan bu sahaların inşaatları tamamlanarak hizmete gireceklerdir. Başta Sayın valimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 28 Temmuz 2015 05:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri