Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKOSGEB MÜDÜRÜNDEN SAMSAT İLÇESİNE ZİYARET   
KOSGEB MÜDÜRÜNDEN SAMSAT İLÇESİNE ZİYARET

Adıyaman KOSGEB Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, Samsat ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı ziyaret etti.

 

Adıyaman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Samsat ilçesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Göreve yeni başlayan KOSGEB Müdürü Mısır, il merkezindeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ilçeleri ziyaret ederek iletişim ve işbirliği içerisinde olmanın yararlı olacağına dikkat çekti.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Mısır, “Adıyaman ve ilçelerini gezerek, kurumumuzu alanda tanıtmak, çalışmalarımızı anlatmak ve ileriye yönelik planlarımız hakkında fikir alış verişinde bulunmak istedik. Bu düşüncemiz kapsamında Samsat ilçemizi ziyaret ettik. Sayın Kaymakamımız ve Belediye başkanımız ile görüştük. Vatandaşlarımızın her türlü proje ve danışmanlık taleplerini en iyi bir şekilde karşılamaya hazırız. Önümüzdeki günlerde Adıyaman'da KOSGEB'i faaliyetleri ile herkes tanıyacaktır” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, "Samsat halkı için yapılacak her türlü çalışmaya katkı sunmaya hazırız. Samsat ilçesi fakir bir memlekettir. Devletin sağladığı proje destekleri ile vatandaşımızı güçlendirmemiz gerekir. KOSGEB Müdürümüzün azimli olduğunu görüyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise ilçede girişimcilik kurslarının açılması ve küçük ölçekli iş kurma kredi ve hibelerinden faydalandırılması gerektiğini belirtti.

 

Kaymakam Atak, "Girişimcilik kültürünün yaygınlaşması, sosyal ve ekonomik kalkınmaya destek sunan KOSGEB'in başarılarını takdirle izliyoruz. Adıyaman'a yeni atanan İl Müdürümüzdeki bu azim ve heyecanı ile inanıyorum ki, bütün Adıyaman genelinde olduğu gibi ilçemizde de güzel çalışmalara imza atılacaktır. Önümüzdeki zamanlarda bu konu ile ilgili olarak bilgilendirme toplantıları ve girişimcilik kursları düzenlemeye çalışarak, bu kültürü ilçemizde yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. KOSGEB Müdürü Şükrü Mısır'a yeni görevinde başarılar diler, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 09 Temmuz 2015 07:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri