Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR   
SAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Adıyaman Samsat ilçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki yollara kilitli parke taşı döşenmekte ve kaldırım çalışları yapılmaktadır.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kültür ve Turizm Bakanlığından, Samsat Belediye Başkanlığına tahsis edilen ödenek ile Atatürk Caddesinin Zeynel Aslan İlkokuluna giden kısmına parke taşı döşendiğini, bu yolda yaya kaldırımı yapıldığını ve yağmur oluğu döşendiğini söyledi.

 

Fırat yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın `Turizm Amaçlı Altyapı Uygulamaları Projesi`nin alt projesi olan `Gap illeri Altyapı Uygulamaları Projesi` kapsamında Yavuz Selim Mahallesinde 2 bin 300 metrekare parke taşı döşendiğini, 800 metretül bordür ve 700 metretül yağmur oluğu döşendiğini kaydetti.

 

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat, "Samsat ilçemizin cadde ve sokakları oldukça geniştir. Bu nedenle bu yolları yaparken çok emek vermekteyiz. Buna rağmen bir çok yolumuzun bir kısmını asfalt, bir kısmını ise parke taşı ile döşedik. Samsatlı hemşerilerimizin yaşadıkları yerde mutlu olabilmeleri için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığından tahsis edilen ödenekle de öğrencilerimizin yoğun olarak kullandıkları yolumuzu kilitli parke taşı ile döşedik. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Samsatlı kardeşlerimiz hizmetin en iyisine layıktır" şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 26 Haziran 2015 12:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri