Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN TAŞKUYU KÖYÜNE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR   
SAMSAT'IN TAŞKUYU KÖYÜNE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Taşkuyu Köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 

Samsat ilçesinde bu sene Bağarası köyünde kilitli parke taşı döşendiğini belirten İlçemiz Kaymakamı Sayın Kürşad Atak, Samsat'ın en büyük köyü olan Taşkuyu köyüne de kilitli parke taşı döşendiğini belirtti.

 

İlçemiz Kaymakamı Atak, Samsat ilçesinin dokuz köyünde kilitli parke taşı döşendiğini, Çiçek, Kovanoluk, Tepeönü, Göltarla, Bayırlı, Kırmacık ve Kızılöz köylerini de önümüzdeki yıllarda taş döşeneceğini belirtti.

 

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve işin kontrolörü görevini yürüten Songül Büyüktaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakamımız Sayın Kürşad Atak, "Belli bir plan dahilinde köylerimizin içine kilitli parke taşı döşemekteyiz. Bunu yaparken köyün kanalizasyon işinin bitmiş olması, köyün büyüklüğü ve ödenek durumumuza göre planlamak yapmaktayız. Taşkuyu köyümüzde geçen yıl kanalizasyon sistemi kuruldu ve bu sene parke taşı döşüyoruz. Vatandaşlarımız daha çok yere parke döşenmesi için haklı taleplerde bulunuyorlar ama elimizdeki proje ve ödenek doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine de talepleri değerlendirecek ve ödenek arayışına geçeceğiz. Durumu her konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimize sunacağız. İnşallah halkımızın huzur ve refahı için bütün imkanlarımızı kullanacağız" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 18 Haziran 2015 08:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri