Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖZ, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
ÖZ, SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Samsat ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

 

Öz, Samsat ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

 

Son günlerde hastanelerin taşınması ve yeni hastanenin hizmete girmesi ile ilgili bilgiler veren Genel Sekreter Erdoğan Öz, “Taşınma sırasında doğal olarak bazı aksamalar yaşanabilir ama vatandaşlarımızın bu sıkıntılardan etkilenmemeleri için mümkün olan bütün tedbirleri almaktayız. Yaşanan bu küçük sıkıntılar, önümüzdeki zaman diliminde getireceği rahatlamaya değecektir. Adıyaman halkı hizmetlerin en güzeline layıktır ve bizler bu bilinçle hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, bütün ülkede sağlık alanında bir devrim yaşandığını, Adıyaman’ın da bu güzelliklerden payını aldığını belirterek, son on yılda sağlık alanında devrim niteliğinde mesafe kat edildiğini belirtti. Fırat, "Samsat ilçemizde de 10 yataklı, tam donanımlı bir hastane yapımı için ihale çalışmaları devam etmektedir. İhale sürecinde bazı teknik eksikliklerin giderilmesinin peşinden önümüzdeki günlerde ihale yapılacak ve Samsat ilçemize güzel bir hastane kazandırılacaktır. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz’ün Samsat ilçesini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, sağlığın en öncelikli konu olduğunu, sağlık için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini belirtti.

 

Kaymakam Atak, "Sağlıktan daha önemli bir konu olamaz. Bu nedenle sosyal devlet olmanın gereği olarak halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sağlık bizim en öncelikli alanımızdır. Ülkemizdeki sağlık alanındaki değişim ve gelişmelere paralel olarak Samsat ilçemizde de önemli mesafeler kat edilmektedir. Samsat ilçemizin tek sağlık kuruluşu olan Devlet Hastanemizde personel sıkıntısı yok denecek kadar azdır. 112 Acil hizmetleri en etkin bir şekilde verilmektedir. Geçen yıl sağlık personelimiz için lojman yapıldı ve bu sene 10 yataklı devlet hastanesi yapımı için ihale çalışmaları devam ediyor. Emeği geçen bütün ilgililere ve nazik ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterine teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 18 Haziran 2015 08:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri