Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA KARNE HEYECANI   
SAMSAT'TA KARNE HEYECANI

Samsat ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın,  öğrencilerin karne heyecanını paylaşmak için iki okulun karne dağıtım törenine katıldı.

 

Samsat Merkez ilk okulu ile Taşkuyu İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, öğrencilere bol bol dinlenmeleri ve kitap okumalarını tavsiyesi etti.

 

Akın, " Yoğun ve yorucu bir tempo ile bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmış olduk. Yıl sonunda verilen karnelerle ailelerin çocuklarının durumlarını öğrenerek, daha iyi bir başarı için gerekiyorsa yeni metotlar uygulamalılar. Okul ile iyi bir iletişim içinde olan ailelerin çocuklarının daha başarılı olduklarını görüyoruz.  Devlet, çocuklarımızın kitap ihtiyacını karşılamaktadır. Köydeki öğrencileri merkeze taşımakta onların yemek ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her türlü olarak sunulmaya çalışılmaktadır. Öğrenci, aile ve okul işbirliği ile daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Biz idare olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Okul idareleri ve öğretmenlerimiz gerçekten özveri ile çalışmaktadırlar. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha planlı, programlı ve şevkle işe koyulacak, başarımızı arttırmanın yollarını arayacağız. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum " dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 16 Haziran 2015 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri