Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ DEMİRTAŞ SAMSAT'TA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   
VALİ DEMİRTAŞ SAMSAT'TA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Adıyaman İl Özel İdaresi, kırsal kesimin asfalt, bakım-onarım ve stabilize yol çalışmaları startı Samsat ilçesinde verildi.

 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Sami Işık'la birlikte Samsat ilçesine giderek, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ile birlikte  asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Yol çalışmalarını gerçekleştiren işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan ve köylülerle de sohbet eden Vali Demirtaş, vatandaşlara bir taleplerinin olup olmadıklarını sordu. Köylüler ise, yapılan çalışmalardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, daha sonra, bakım ve onarımı yapılan Samsat’a bağlı İnceali, Gölpınar, Bağarası, Bayırlı, Yarımbağ, Kergekuşu ve Kızılöz grup köy yollarını tek tek inceledi. Yol güzergâhında bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

 Yolun medeniyet, suyun ise hayat olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, "Bugün İl Özel İdaremizin kırsal kesime yönelik yaptıkları hizmetleri yerinde incelemek ve denetlemek üzere Samsat ilçemize bir gezi düzenledim. Kırsaldaki eksikliklerin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Özel İdaremiz bir taraftan asfalt, bir taraftan da yama, bakım ve onarım çalışmaları ile Adıyaman'ın çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz Adıyaman’a efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bu çalışmalarla amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için hizmet aşkıdır. Mağduriyetini giderdiğimiz köylü bir vatandaşımızın bize teşekkür edip, 'Allah razı olsun' demesi, bizim için ödüllerin en büyüğüdür" dedi.

 

Köy yollarındaki incelemelerin ardından ilçe merkezine geçerek esnaf ziyaretinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş,  ilçe merkezinde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet edip taleplerini dinledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 28 May 2015 07:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri