Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFIRAT;   
FIRAT;

Adıyaman ili Samsat İlçe Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Adıyaman - Samsat karayolunda meydana gelen bozulmaların düzeltilmediğine tepki göstererek, "yol makyajı istemiyoruz" dedi.

 

Samsat ilçesinden Adıyaman-Kahta karayoluna kadar olan 20 kilometrelik yolun tamamen bozulduğunu, karayolu olma özelliğini kaybettiğini belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ile birlikte yollarda incelemelerde bulunarak ortak açıklama yaptılar.

 

Başkan Fırat, "Yolumuz, aynı zamanda Sahabe Safvan bir Muattal'a giden yoldur. Yılda 1 milyon kişi Sahabeyi ziyaret etmektedir. Bir o kadar kişide Samsat ilçesine gidip gelmektedir. Bu kadar kişiyi mağdur etmek, günümüz Türkiye'sine yakışan bir şey değildir. Türkiye'yi baştan sona yeniden imar eden AK Parti hükümetlerine her seçimde yüksek oranda oy veren Samsatlılar bu yolu hak etmiyorlar. Yolumuzun bölünmüş yol olarak yeniden yapılması gerekiyor. Bunun için yol için yetecek kadar istimlakler yapılmıştır. Yolumuz düz olduğundan yüklü bir masraf gerekmeyecektir. Geçen senelerde mevcut yolun üzerine ikinci kat asfalt yapıldı. Bu mıcırlar kısa sürede sökülerek kenarlara sıçradı. İki-üç yılda dökülen mıcırlardan eser kalmadı. Bu arada vatandaşların araç camları ile farları kırıldı. Böyle bir yol makyajı istemiyoruz. Diğer ilçelerimize dağları delerek yol götürüldüğünü sevinerek izliyoruz. Bizim yolumuz dümdüz ve istimlakleri yapıldığı halde, İnanç turizmine kazandırmayı planladığımız ve trilyonları harcadığımız Sahabe yolu olmasına rağmen yapılmamasına anlam veremiyoruz. Karayollarını görevini adil bir şekilde yapmaya davet ediyoruz" dedi.

 

AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem ise yaptığı açıklamada, Samsat Adıyaman karayolunun bozuk olmasından dolayı vatandaşlara hesap veremediklerini, seçimlerde vatandaşın karşısına çıkamadıklarını ifade etti.

 

Erdem, "AK Parti, parti ayrımı yapmadan yurdun her bir tarafına hizmet götürmektedir. Ancak, nedense Samsat'a hak ettiği hizmeti sunamıyoruz. Her yıl bir kaç kez yama çalışması yapıldığını görüyoruz ama daha ekipler buradan ayrılmadan yeni çukurlar meydana gelmektedir. Bu yıl ilçemizde meydana gelen kazalarda ilçemizden 5 kişi bu yolda hayatını kaybetti. Yolda tümsekler, çukurlar oluşmuş ve buna karayolu demek mümkün değil. Lütfen ilçemizin yolunu bölünmüş yol olarak programa alsınlar ve bir an önce yolumuzu yapsınlar" şeklinde konuştu.    

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 May 2015 09:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri