Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDALGIÇ POLİSLER SAMSAT'TA EĞİTİM YAPTILAR   
DALGIÇ POLİSLER SAMSAT'TA EĞİTİM YAPTILAR

          Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, Koruma Şube Müdürlüğüne bağlı Su Altı Grup Amirliğine bağlı ekip Samsat ilçesinde, Atatürk Baraj Gölünde eğitim çalışması yaptılar.

 

          Komiser Murat Karatutlu ve beraberindeki 5 polis memurundan oluşan ekibin Adıyaman'ın yanı sıra Kayseri, Malatya, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis illerini kapsayan alandan sorumlu oldukları belirtildi.

 

          Denizde veya iç sularda kaybolan, atılan veya saklanan suç aletlerini aramak ve çıkartmak, tabi afet nedeniyle sualtında kalan yerlerde kurtarma çalışmalarına katılarak yardımcı olmak, Denizde veya iç sularda meydana gelen boğulma veya intihar olaylarındaki cesetleri aramak ve çıkartmak gibi görevleri olan ekibin yılda en az 60 saat su içerisinde eğitim çalışması yapması ve suya adaptasyonunun sağlanması için Samsat ilçesinde, Atatürk Baraj Gölünde çalışmalarını sürdürdükleri ifade edildi.

 

          Su Altı Grup Amirliğinden alınan bilgilere göre delil toplama, su altı görüntü kaydetme gibi hizmetlerin de yapıldığı, çoğu zaman özel eşyaların kaybolması durumunda vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıkları kaydedildi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 15 May 2015 13:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri