Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ANNELER YARIŞTILAR…   
SAMSAT'TA ANNELER YARIŞTILAR…

           Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Yarımbağ köyünde, anneler kıyasıya yarıştılar.

 

          Yarımbağ İlk ve Ortaokulu Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, öğrencilerin anneleri yaptıkları yemek ve tatlılar ile yarıştılar.

 

          Programa Samsat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Bilgiç'in yanı sıra, köy Muhtarı Hasan Tepe, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

          Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Bilgiç, okul aile işbirliğinin eğitim kalitesinin arttırılmasında çok önemli olduğunu, ailelerin okul ile yakın bir iletişimde olmaları gerektiğini ifade etti.

 

          Bilgiç, "Anneler bizim en kutsal değerimizdir. Nasıl ki, bir bina temeli olmadan ayakta kalamazsa bizler de annelerimiz olmadan ayakta kalamayız. Annelerin okul ile sıkı bir iletişimde olması çocukların başarısını olumlu yönde etkileyecektir. Bu tür faaliyetler okul, aile ve öğrenci işbirliğini pekiştirecektir. Etkinliğe emeği geçenleri, yılın annesi seçilen değerli annemizi ve yarışmada başarı sağlayan annemizi tebrik ediyorum" dedi.

 

          Okul Müdürü Hanifi Yıldırım ise yaptığı konuşmasında, yarışmaya giren anneleri ve etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederek, yemek ve tatlı yarışmasında birinci olan Kamile Tepe, ikinci olan Elif Tepe, Üçüncü olan Zeliha tepe ile yılın annesi olarak seçilen Fidan Tepe'ye hediye ve ödüllerini takdim etti.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 14 May 2015 05:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri