Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ YETİŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ YETİŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

          Ak Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Samsat ilçesini ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

          Samsat İlçe Seçim İrtibat Bürosu ve Samsat Belediye Başkanlığını ziyaret eden Yetiş’i Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ve partililer karşıladılar.

 

          Ziyarette konuşan AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, “Sayın vekilimiz Murtaza Yetiş, seçildiği günden beri canla başla çalışmış, Samsat ilçemizin sorunları ile yakından ilgilenmişlerdir. Bu önemli çalışmaları ve buraya kadar zahmet edip bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimiz listede yer almamasına karşılık sanki kendisi seçilecekmiş gibi seçim çalışmalarına katılmakta, aynı şevk ve heyecanla çalışmaktadır. Sayın Yetiş dava adamlığını her zaman göstermiştir'' dedi.

 

          Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı konuşmasında, ''Partimiz her zamankinden daha fazla bir birine kenetlenmiş, bütün herkes bir seferberlik havasında 7 Haziran seçimlerine hazırlanmaktadır. Sayın Murtaza Yetiş'te aynı şekilde partimizin başarısı için geceli gündüzlü çalışmaktadır. Sayın Yetiş, her zaman kapısını çalabildiğimiz, sorunlarımızla yakından ilgilenen bir vekilimizdi. Samsat teşkilatı olarak Partimizin bütün organlarının performansından ve yaklaşımlarından memnunuz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Milletvekilimiz olmak üzere tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

          AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise, "Samsat ilçemize, Adıyaman'ımıza ve ülkemize hizmet etmeyi ibadet saydık. Partimizin bütün milletvekilleri bu memlekete hizmet etmek için canla başla çalıştılar. Yaptıklarımızı vatandaşlarımız görmekte ve bu memnuniyetlerini sandıklara yansıtmaktadırlar. 8 Haziran’da hizmetin ikinci yarısı başlıyor. Vesayetçiler bu milletin dertlerinden anlayamazlar. Ancak halkın içinden gelen partimiz olan Ak kadroları olarak halkı anlayabilir ve halktan aldığımız güçle, halk için çalışırız. Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Türk siyaseti ve yönetim anlayışına yeni bir vizyon kazandırmıştır. Milletin iradesinden başka hiç bir güç tanımadan, milletle omuz omuza ülkemizi yarınlara en iyi bir şekilde taşımanın gayreti içerisinde oldular. Bizler de bu davanın birer bireyleri olarak bu tolda yürümenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsat'ımıza, Adıyaman'ımıza, ülkemize ve hatta gücümüzün yettiğince bütün insanlığa hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız inşallah. Lütfen sandığa gidin, ülkemizdeki istikrarın devamı için oyunuzu kullanın ve oyunuza sahip çıkın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 04 May 2015 12:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri