Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKIRMACIK KÖYÜ YEŞİLBAĞ MAHALLESİ SAKİNLERİ ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTI   
KIRMACIK KÖYÜ YEŞİLBAĞ MAHALLESİ SAKİNLERİ ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTI

           Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü, Yeşilbağ Mahallesi halkı şükür duasına çıktı.

 

          Samsat ilçesi Kırmacık köyünün Yeşilbağ mahallesinde, barış ve kaynaşmanın temin edilmesi amacıyla şükür duası yapılarak topluca yemek yediler.

 

          Samsat ilçesinde sevilen din alimlerinden Abdulkadir Efendi ve kardeşi Yasin Efendi'nin türbelerinin bulunduğu kubbenin yanında bir araya gelen Kırmacık köylüleri ve davetliler, öğle namazını müteakip ikram edilen yemekleri yedikten sonra Samsat İlçe Müftüsü Osman Gülbe tarafından dua ettiler.

 

          Samsat İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Samsat Ziraat Odası Başkanı Bülent Fırat ve bir çok davetlinin de katıldığı şükür duası merasiminin her yıl geleneksel olarak yapıldığı, yağmurun az yağdığı yıllarda yağmur duasına çıkıldığı ve çok yağmasında ise şükür duasına çıkıldığı belirtildi.

 

          Burada bir açıklama yapan Samsat Müftüsü Osman Gülbe; "Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmakta, vatandaşlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmektedir. Anadolu coğrafyasında bu tür faaliyetlerin yaygınlaşması gerekir. İnsanlarımız her halükarda Allah'a dua etmektedirler. Dua, Allah'ı zikretmektir. Dua zaten bir ibadettir. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 27 Nisan 2015 13:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri