Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TAKİ KÖY ÇOCUKLARINA GİYİM YARDIMI YAPILDI   
SAMSAT'TAKİ KÖY ÇOCUKLARINA GİYİM YARDIMI YAPILDI

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Yarımbağ ilk ve ortaokulu öğrencilerine giyim yardımı yapıldı. Bir firma tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gönderilen giyim malzemeleri, Yarımbağ köyündeki 170 öğrenciye dağıtıldı.

 

          Giyim dağıtım törenine Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve Köy Muhtarı Hasan Tepe katıldılar.

 

          Öğrencilerle sohbet eden ve derslerine çok çalışmalarını isteyen Kaymakam Kürşad Atak, giyim malzemelerini gönderen firmaya duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

          Kaymakam Atak yaptığı açıklamada, "Bu tür sosyal yardımlaşma hizmetleri, bireylerin bir birine karşı sevgi ve saygı duygularını pekiştirir. Hayırsever işadamları ve firmaların böylesi yardım faaliyetlerini örnek almasını, ihtiyacı olan bölgelere yardımcı olmalarını temenni ediyoruz. İdare olarak ta öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamanın gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerimizden de tek isteğimiz çok çalışmaları, ailelerine ve topluma faydalı olabilecek makamlara gelmeleridir." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 03 Nisan 2015 12:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri