Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYARIMBAĞ KÖYÜNDE YABANCI DİL KAMPANYASI…   
YARIMBAĞ KÖYÜNDE YABANCI DİL KAMPANYASI…

         Adıyaman'ın Samsat Yarımbağ ilk ve Ortaokulu Müdürlüğünce öğrencilerin yabancı dile ilgisini arttırmak için kampanya başlattı.

 

          Merdiven basamaklarına İngilizce kelime ve cümleler yazarak, İngilizce sokağı oluşturulan Yarımbağ ilk ve ortaokulunda, korkulu rüya haline gelen yabancı dile karşı öğrencilerin ilgi duymaya başladıkları belirtildi.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Hanifi Yıldırım, okulda 2. sınıftan itibaren yabancı dil dersleri konduğundan, bu dersi sevdirici bir dizi çalışma başlattıklarını belirtti.

 

          Yıldırım, "Öncelikle hafta sonu kursları, birebir eğitim, dynet projesi, kelime kartları, İngilizce çizgi film izletilmesi ve en son İngilizce dersini öğrencilerimize sevdirmek ve ulaşılabilirliğini en asgariye indirebilmek için okulumuzun bütün merdivenlerine ders öğretmenimiz ile birlikte İngilizce kelimeler yapıştırarak yabancı dil öğrenimini daha da basite indirgeyerek kalıcılığını hedefledik. Bu durum öğrencilerimiz üzerinde olumlu etki yarattı. Okulumuzda yabancı dile karşı bir ilgi uyandı. Daha başka çalışmalarla eğitim ve öğretimi eğlenceli hale getirmeye çalışacağız" dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Nisan 2015 06:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri