Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI YILDIZ FUTBOLCULAR KUPALARINI ALDILAR   
SAMSATLI YILDIZ FUTBOLCULAR KUPALARINI ALDILAR

          Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Yarışmaları sona erdi.

 

          Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim Yıllı Yıldız Erkekler Futsal il birinciliği müsabakalarının finali Adıyaman Altınşehir Stadında, Samsat Merkez Ortaokulu ile Adıyaman Karacaoğlan Ortaokulu arasında yapıldı.

 

          Karacaoğlan Ortaokulu'nun 3-1'lik üstünlüğü ile biten final maçı sonrasında Karacaoğlan Ortaokulu İl birincisi, Samsat Merkez Ortaokulu ikinci, Altınşehir Ortaokulu üçüncü ve Kahta TPAO Ortaokulu dördüncü oldular.

 

          Final Maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Birinci olan takıma Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İkinci olan takıma Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Üçüncü olan takıma Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın kupa ve öğrencilere madalyalarını verdiler.

 

          Burada bir açıklama yapan Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, öğrencilerin şenlik havasında tamamladıkları turnuvanın başarı ile sonuçlanmasından dolayı mutlu olduklarını, katılım sağlayan takımlara, idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

          Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, gençlerin sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler ile zinde kaldıklarını, bu tür organizasyonların çok önemli sonuçlar doğurduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

          Kaymakam Atak, "Bu tür etkinlikler kişinin toplumsal çevresini genişletme, yeni ilişkiler kurma ve birlikte spor yapacak arkadaşlar edinme olanağı sunar. Spor yapan bir insanın kendine güveni artar. Biz bu tür etkinlikleri önemsiyor ve destekliyoruz. Emeği geçen bütün kişi ve kurumlara yürekten teşekkür ediyorum. Dereceye giren okullarımızı tebrik ediyorum. Ve il birincisi olan Karacaoğlan Ortaokulu'na bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 24 Mart 2015 10:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri