Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK, ÖĞRENCİ PANSİYONUNU DENETLEDİ   
KAYMAKAMI KÜRŞAD ATAK, ÖĞRENCİ PANSİYONUNU DENETLEDİ

           Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte ortaöğretim öğrenci pansiyonunu denetleyerek, öğrencilerle öğle yemeğinde sohbet etti.

            Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitimlerini sürdüren 80 öğrencilerinin kaldığı ortaöğretim pansiyonunu denetleyen Kaymakam Kürşad Atak, alınan gıda ürünlerinin kaliteli olup olmadıkları, miadı geçmiş gıdaların olup olmadığı, sebze ve meyvelerin tazelik durumları, genel temizlik ve hijyen gibi konuları inceledi.

           Öğretmen ve öğrencilerle birlikte öğle yemeğine katılan Kaymakam Atak, öğrencilerle sohbet ederek, bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sordu.

           Genel anlamda temizlik kurallarına dikkat edildiğini, binanın yeni boyandığını, yeni demirbaşlar alındığını ve gıda konusuna hassasiyet gösterildiğini belirten Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, bu konuda kesinlikle ihmalkar davranılmamasını belirtti.
  
          Toplu yemeklerde zehirlenme riski olduğuna işaret edenAtak, özellikle nöbetçi öğretmenlerin çok daha dikkatli davranmaları, gıdaların yoğun olarak kontrol edilmesini istedi.

           Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, "Buradaki bir çok öğrenci il dışından ilçemize gelerek eğitimlerini sürdürmeye çalışmaktadırlar. Bu çocuklar bizlere emanettir. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olmak zorundayız. Pansiyonu genel olarak iyi gördük. Ancak, temizlik ve gıda kontrollerinin rutin olarak yapılması gerekiyor. Bu konu kesinlikle ihmale gelmez. İdare ve nöbetçi öğretmenlerimize daha çok iş düşmektedir. Biz de denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 06 Mart 2015 20:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri